Specializace

Ochrana osobních údajů (GDPR) – veřejná správa

Komentáře k předpisům

Komentáře k předpisům

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) – Praktický komentář (2016/679/EU) PRŮBĚŽNÁ AKTUALIZACE TITULU
M. Nulíček, J. Donát, F. Nonnemann, B. Lichnovský, J. Tomíšek, K. Kovaříková
Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.) ZAŘAZENO V ROCE 2020
M. Nulíček, J. Donát, B. Lichnovský, F. Nonnemann, P. Habarta, K. Kašpárková

Časopisy – Vybrané články z časopisů Wolters Kluwer k tématu GDPR

komentované vzory smluv - ikona

Komentované vzory smluv a podání – Ochrana osobních údajů (GDPR) – veřejná správa

Ikona - vybraná judikatura v ASPI

Vybraná judikatura – Ochrana osobních údajů (GDPR) – veřejná správa

Aspi navigátor - ikona

ASPI Navigátor

Dokumenty Úřadu pro ochranu osobních údajů (v modulu základní literatura)

Věstník a stanoviska Úřadu pro ochranu osobních údajů

Sdělení, metodické pokyny a další dokumenty z rozhodovací činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů

Monografie - ikona

Monografie a praktické příručky

GDPR – praktická příručka implementace
E. Janečková

GDPR: Řešení problémů v praxi obcí ZAŘAZENO V ROCE 2019
E. Janečková - Nakladatelství Grada
GDPR – řešení problémů škol v praxi ZAŘAZENO V ROCE 2020
E. Janečková - Nakladatelství Grada
GDPR a žádost podle stošestky ZAŘAZUJEME V ROCE 2021
A. Frýbová

Ochrana osobních údajů
P. Mates, E. Janečková, V. Bartík – Nakladatelství Leges

Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy ZAŘAZENO V ROCE 2020
J. Morávek
Ochrana osobních údajů v kontextu judikatury Soudního dvora EU, výkladových pokynů a stanovisek (Původní název - Ochrana osobních údajů: vnitrostátní aplikace GDPR s ohledem na judikaturu evropských soudů) ZAŘAZENO V ROCE 2019
A. Pokorná, H. Dvořáková
První zkušenosti s GDPR ve školství ZAŘAZENO V ROCE 2020
A. Frýbová

Cena za měsíc bez DPH pro 1 uživatele: 374 Kč
(při roční fakturaci)

Kontaktujte obchodního poradce

Chcete se poradit, jaké řešení ASPI je právě pro vás nejvhodnější?
Kontaktujte obchodního poradce z vašeho regionu a buďte si jistí, že pro vás vybereme to nejlepší řešení.